Frossen skulder, impingement, instabilitet, smerter, nedsat bevægelighed, smerter bag på skulderen, slimsæk, capsulitis.

Skulderen er nok kroppens mest komplekse led. Det er under påvirkning fra stort set alt, hvad der sker andre steder i vores krop. Holdningen, nakken, brystet, lænden, bækkenet, benene, benlængden, maveregionen, organerne (lever, milt etc.) fascierne (som kobler hele vores indre sammen) og hormonsystemet. Alle disse steder kan trække i vores skuldre og give den en uhensigtmæssigt bevægelighed og derved smerter.

Skulderen består af flere led: 1.Det vi kender som selve skulderleddet, 2. Kravebenets ledforbindelser med brystbenet og 3. ledforbindelse med skulderbladet og 4. mellem ribbenene og skulderbladet.

Dette bevirker at skulderen er et af de vanskeligste steder at behandle. Hos Fyens osteopati undersøger vi hele kroppen, for at finde den frem til den struktur, som påvirker skulderen. Dette sker udfra en viden om at alle vores strukturer i kroppen arbejder sammen og påvirker hinanden.


_mg_7542_800px

_mg_7527_800px

_mg_7595_800px