Osteopati er en internationalt anerkendt manuel(med hænder) behandlingsform. Den er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. 

Osteopater benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling, med det mål for øje, at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand. Der tages afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen, samt en forståelse af, at mennesket er en helhed, og at struktur og funktion påvirker hinanden. 

Osteopatens hensigt er at finde årsagen til symptomet og behandle denne. Osteopaten vil igennem anamnesen sætte sig grundigt ind i din sygdoms- eller skadehistorie. Derefter udføre relevante undersøgelser for at diagnosticere eventuelle spændinger i led, muskler, bindevæv, nervesystemet og kredsløbet. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der, hvor smerterne eller symptomerne opleves. Osteopater behandler således mange forskellige sundhedsproblemer og skader. Behandlingen, der er individualiseret og blid, egner sig til mennesker i alle aldre. 

Osteopati har vist sig at være effektivt ved såvel akutte problemer, som skader og gener, der er opstået over længere tid. En osteopat arbejder udelukkende med sine hænder. 


_mg_7527_250px

_mg_7584_800px

_mg_7561_800px